Nome-kokeet saattin päätökseen sm-kokeissa 7.9 Hailuodossa. Harmittavasti tämäkin koekausi piti sananmukaisesti nollata :( Tuomarilla vain oli sen verran pitkä pinna, että päädyin itse keskeyttämään kokeen... Kaikki meni tämän kokeen osalta mönkään, niin fyysinen kuin psyykkinen valmentautuminen ja niin koiran kuin ohjaajankin osalta... 

Nome-kuviot jätettiinkin sitten kokonaan syrjään ja keskityttiin tokoilemaan. Pitkän tauon jälkeen olikin tosi hauskaa hioa liikkeitä ja ettei treenaaminen jäisi vain pintapuoliseksi niin ilmoitin Rosén kokeeseen. Rosé teki hienolla sykkeellä hommia eikä yhden liikkeen nollaaminen tiputtanut meitä ykkös-palkinnolta! Eli tuloksena VOI 1 pisteillä 271 ja luokkavoitto! Tuomarina toimi Piritta Pärssinen.


Goldgingers Red Hot Pepper
"Rosé"
TOKO VOI 1 


Pikkuinen Kaira "Ruokorapseen Björk" on kunnostautunut näyttelykehissä, esiintyen kahdessa pentunäyttelyssä saaden hienot arvostelut! 21.10 Turun näyttelyssä Kaira oli VSP-pentu ja SNJ:n päänäyttelyssä 20.10 Kaira sijoittui neljänneksi :) Alla Kairan SNJ:n näyttelyn arvostelu: Very well balanced mid gold puppy, very good bone and substance + pigment, correct head proportion and ear set. Super dark eye, firming a very pleasing expression. Straight front, very neat feet, good depth of chest and spring of rib. Adequate angulation front and back, level topline. Moved out correctly and with enthuziasm and personality. Well presented and handled.
Onnittelut Marjolle ja Sarille :)