Ansku%20A-kokeessa%202017_3.jpg
Kuva: Raija Gärding

16.9.2017 Anskun kanssa päästiin Rantsilan A-kokeeseen ja jouduttiin toteamaan, että ei ihan vielä taidot riittäneet... Avoimen luokan tasollahan me vielä ollaan.

Yksi nouto meni mallikkaasti, mutta seuraava olikin sitten eye-wipe tilanne, jossa ensimmäisen koiran kohdalla kesken noudon tuli jo kaksi uutta pudotusta. Heiltä haluttu nouto jäi suorittamatta, joten meidän piti sitten yrittää paikata tilanne. No Ansku jätti hyvin lähelle tulleet uudet tiputukset. Matkan varrella nousi koiran jaloista taas fasaani lentoon, joka myös tiputettiin. Tässäkin Ansku uskoi hyvin ja sain ohjattua oikealle alueelle. Keskittyminen oli varmaan vain jo sitä luokkaa, että lähihaku ei tuottanut tulosta ja taas lähti uusi lintu koiran jaloista lentoon. Tätä Ansku taisi vähän lähteä seuraamaankin, pitkän heinän vuoksi siitä ei kuitenkaan varmuutta, mutta haluttu lintu jäi löytymättä. Neljäs koira sitten löysi sen ja kaikki edelliset tippuivat pois kisasta.

Mielenkiintoinen päivä, kiitos järjestäjille ja tuomareille. Ehkä sitä voi vielä toistekin osallistua ;)

17.9 Sannalle ja Voitolle Rovaniemeltä Nome-b ALO 3. Onnea tuloksesta! Teijalle ja Pepille VOI 3, onnea!

24.9 Suville ja Cassialle Limingan Nome-b:stä toinen ALO 1 ja pääsylippu avoimeen luokkaan!!! Onnea! Teijalle ja Pepille VOI 3, onnea!