Ensimmäinen tokostartti on nyt sitten vihdoin ja viimein takanapäin! Täytyy tunnustaa, että melkoiset paineet olin itselleni kasannut ensimmäistä koetta ajatellen, lähes samaa pakonomaisuutta kuin "taipparit ensimmäisellä läpi" ajatusmaailmassa... No ihan kylmiltään ei siis kokeeseen lähdetty ja vaivannäkö palkittiin 1. tuloksella pistemäärällä 193 ja kunniapalkinnolla ;-) Sijoitus oli 2/11.

Keskiviikkona siis ajeltiin Kannukseen ja saavuttaessa koepaikalle se iski, kisajännitys... Ihme ettei Rosé enempää reagoinut mun jännittämiseen vaikka pulssi löi niin lujaa, että sen olisi voinut kuulla. Käskytkin annoin eri oktaavista kuin normaalisti... No ihmettelihän se Rosékin vähän kun ei hallissa haissut hevosen kakka ja matotkin oli laitettu lattialle! Tosi hieno halli kannuslaisilla käytössään!

Muuten Rosé toimi koulutustasonsa mukaan, ongelmia lähinnä seuraamisen intensiivisyydessä, mutta paikalla olossa sen käyttäytyminen sai tuskan hien nousemaan pintaan. Paikalla olo on aina ollut varmaa ja rauhallista, niin nyt se kiemurteli nahoissaan ja siirteli tassujaan! Onneksi oltiin alokasluokassa, eikä tästä levottomuudesta vielä rokotettu. Aina joku liike pääsee yllättämään. Mutta liikkeestä seisomisesta tuli 10 ja sitähän me ollaan hinkattu!

Tässä vielä pisteet:
luoksepäästävyys 10
paikalla makaaminen 10
seuraaminen kytkettynä 9½
seuraaminen taluttimetta 9
maahanmeno 9½
luoksetulo 10
seisominen 10
estehyppy 9½ (nuuski estettä)
kokonaisvaikutus 10