R. Aurea " Lilli" starttasi Lohtajan (yhden tuloksen) wt-kokeessa. Koe meni hienosti kunnes ohjaajan keskittyminen herpaantui ja tuli grande ohjausvirhe, tietenkin viimeisellä rastilla. Ei pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa. Lilli toimi kuitenkin hienosti ja olikin sitten tuomareiden ja toimitsijoiden valinta avoimessa luokassa :)       

 

Lilli ja Nova kävivät myös Vironmaalla noutamassa sorsia ja saalista tuli ihan kivasti. 

R. Aukusti "Onni" tuore isä, kävi tokoilemassa Oulun Seudun Noutajien riveissä PM-joukkue voiton! Triangle Eye's kenneliin syntyi Onnille ja Icelle 8 kultaista palleroa :)

R. Auriina "Suvi" agiliiti itsenä 2-luokkaan :)

R. Auri "Auri" kävi nappaamassa toisenkin nome-b voi 2:sen ja kokeen parhaan kultaisen palkinnon Savon nuuskujen PM-kokeessa!

R. Björk "Kaira" rohkaistui myös nomekokeeseen ja tuloshan sieltä napsahti alo 3! Siitä se lähtee. Virosta Kaira kävi hakemassa jo toistamiseen sertin! 

R. Aurora "Peppi" kävi riiuureissulla Ruotsissa ja nyt jännitetään onko pullat uunissa :)

Koekausi ja vuosi alkaa lähestymään loppuaan. Paljon hienoja tuloksia on tänäkin vuonna Ruokorapselaiset ottaneet itselleen! Tulokset ovat kuitenkin vain lisämauste siihen iloon minkä harrastukset ja yhdessä tekeminen antavat niin koiralle kuin ohjaajalle! Joskus asiat hieman tihkaisevat (uskokaa vain tiedän mistä puhun...) mutta silloin onkin hyvä hetki pysähtyä sen peilin eteen ja miettiä mitä, miksi ja miten. Tärkeintä on pitää mielessä se mistä kaikki alkoi, hyvästä fiiliksestä, innosta oppia, onnistumisen ilosta.